16 tips om productief en zonder stress aan je bureau te kunnen zitten

Voor de meesten van ons kan een rommelig bureau een enorme stoorzender zijn. Het kan stress veroorzaken en een negatief effect hebben op de productiviteit. Het constant opruimen van je bureau is echter tijdrovend en kan eindeloos lijken. Op deze manier kun je je bureau altijd netjes houden en is opruimen verleden tijd:

1. Bureaulade-organizer
Dit heb je ook in je besteklade dus waarom niet in je bureaulade? Hier kun je je potloden, pennen etc. in organiseren. Nooit meer een rommellade en de chaos is ver te zoeken.

2. Kabel-organizer
Er is weinig dat er zo lelijk en rommelig uitziet als losse kabels die op je bureau in elkaar verstrengeld raken. Hier bestaan buisjes voor; dat staat mooi en je hebt nooit meer knopen in je kabels.

3. Bureau-organizer
Voorwerpen in alle soorten en maten kunnen je bureau overvol maken als je geen plek hebt om ze neer te zetten. Dit is waar een bureau-organizer kan helpen. Het heeft vakken voor grotere items als kleine vakken en laden voor paperclips, notitieblokken en ander briefpapier.

4. Brieven-organizer
Belangrijke documenten komen vaak via de post binnen. Maar als je post begint op te stapelen in een hoek, vergeet je al snel de essentiële dingen te openen of af te handelen.

5. Labelmaker
Het labelen van je bureaubenodigdheden is een geweldige manier om alles georganiseerd en netjes te houden.

6. Papierversnipperaar
Identiteits- en financiële fraude is altijd gevaarlijk als je documenten moet weggooien. Ze met de hand scheuren is meestal niet genoeg. Een papierversnipperaar is een eenvoudige en effectieve manier om documenten te vernietigen die je niet langer nodig hebt.

7. Papiermand
Een prullenbak komt nu dan ook erg handig van pas want alles wat je in de papierversnipperaar gooit, moet ook bij het oud papier. Dit is dan toch de ultieme win-win situatie?!

8. Mappenstandaard
Met een mappenstandaard op je bureau kun je een reeks mappen, boeken en tijdschriften rechtop, georganiseerd en gemakkelijk op één plek houden.

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe frisse omgeving? Heb je vanwege een verhuizing of verbouwing behoefte aan een nieuwe inrichting? Wil je de bedrijfsidentiteit vertalen naar het interieur en de juiste look & feel creëren? Dan hebben wij de sleutel. Blendio kijkt naar praktische routing, indeling en ARBO wetgeving. Daarnaast helpen we je bedrijfsinrichting meer lef en uitstraling te geven wat bij jou organisatie past. Hoe? Neem gauw contact op!

9. Hangende dossierhouder
Als je een archiefkast hebt of een grote lade om documenten in op te bergen, is een hangende ordnermap een eenvoudige manier om ze georganiseerd te houden. Zo kun je alles labelen op een manier die jou schikt.

10. Zakmappen
Houd je documenten georganiseerd en verantwoord in zakmappen. Zo is het bureau ook opgeruimd en zijn de documenten makkelijk vindbaar.

11. Bureaubladbeschermer
Hoe meer rommel op je bureau, hoe meer kans op schade. Pennen, potloden, ordners en vele andere accessoires kunnen na verloop van tijd krassen en deuken veroorzaken.

12. Pennenhouder
Ik weet zeker dat je de tel bent kwijtgeraakt van het aantal keren dat je een pen nodig hebt gehad, om uiteindelijk door laden te ploeteren om er een te vinden!

13. Post-it-dispenser
Als je vaak aantekeningen moet maken en herinneringen moet opschrijven, zijn post-its ideaal om bij de hand te hebben.

14. Telefoon/iPad-standaard
Met een telefoon- of iPad-standaard heb je gemakkelijk toegang tot je apparaten terwijl je bureau er netjes uitziet.

15. Trolley
We hebben soms de neiging om alles gewoon in lades te gooien, ze dicht te doen en er niet over na te denken. Dit is de reden waarom een trolley met 3 bakken naast je bureau een van de beste gadgets voor het organiseren van je spullen is.

16. Ladenbox
Een ladenbox op je bureau kan ook een mooie optie zijn als je veel documenten, brieven en formulieren om op te bergen hebt.

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe frisse omgeving? Heb je vanwege een verhuizing of verbouwing behoefte aan een nieuwe inrichting? Wil je de bedrijfsidentiteit vertalen naar het interieur en de juiste look & feel creëren? Dan hebben wij de sleutel. Blendio kijkt naar praktische routing, indeling en ARBO wetgeving. Daarnaast helpen we je bedrijfsinrichting meer lef en uitstraling te geven wat bij jou organisatie past. Hoe? Neem gauw contact op!


Terug naar het overzicht

Klaar voor jouw droominterieur?