Interieuradvies & Interieur Ontwerp

Bij Blendio zijn wij jouw one stop shop voor het opnieuw inrichten van jouw woning! Wij geven interieur advies, kunnen een mooi interieur ontwerp maken en kunnen hier in de uitvoering ook jouw partner bij zijn!

Contact ons nu!
interieur advies

✔ Team van experts  ✔ Persoonlijk Contact  ✔ Vaste Partners

Transformatie leegstaand fabriek naar een luxe woning

Blendio - Een eerlijke partner

Bij Blendio houden we niet van het achterhouden van informatie. Wij willen 100% transparant zijn, en dat laten we ook zien in iedere mogelijke uiting. Wij hebben geen geheimen! Neem contact met ons op om meer over ons te leren of om direct de mogelijkheden voor een opdracht te bespreken. Je kunt bij ons terecht voor:

Direct Starten!

Complete realisatie van het interieur

Een succesvolle verbouwing, renovatie en inrichting vergt veel voorbereiding, een vakkundige uitvoering en een reële planning. Blendio is een specialist in het verbouwen en inrichten van woningbouw en bedrijfspanden. Van de sloopwerkzaamheden tot het realiseren van een geheel nieuw interieur, en alles daartussen. Door ons uitstekende netwerk van leveranciers en het werken met een vast aanspreekpunt, kun je met de realisatie van Blendio rekenen op een minimale belasting en een maximaal resultaat.

Neem contact op
Transformatie leegstaand fabriek naar een luxe woning

Klaar voor jouw droominterieur?