Huisvestingsadvies op maat

Goede huisvesting versterkt en ondersteunt het primaire proces van organisaties. Blendio helpt jouw organisatie door middel van een huisvestingsadvies op maat.

Neem contact op
Transformatie jaren 30 woning ede

Huisvestingsadvies voor organisaties

Het is belangrijk dat de huisvesting past bij de ambitie, entiteit, flexibiliteit en het budget van de organisatie. Dit alles voor nu en de toekomst. Of het nu gaat om herontwikkeling of nieuwbouw. Blendio geeft een helder huisvestingsadvies en begeleidt het ontwerp, de aanbesteding en uitvoering. Hierbij blijven we van begin tot eind nauw betrokken.

Van ontwerp tot realisatie

Goede huisvesting versterkt en ondersteunt het primaire proces van organisaties. Hierdoor is het belangrijk dat je als organisatie van de juiste expertise en ondersteuning voorzien bent en onverwachte tegenslagen voorkomt.

Door middel van een uitgebreid huisvestingsadvies ondersteund Blendio jouw organisatie in zowel het ontwerpen als de realisatie. Of het nu draait om bestaande bouw of nieuwbouw: het primaire proces van de organisatie van nu en in de toekomst staat altijd centraal. Daarom hebben onze specialisten de kennis en ervaring om deze behoefte te vertalen naar ruimtelijke voorstellen. Vervolgens kan helder inzicht gegeven worden in de mogelijkheden voor passend advies.

Neem contact op
kantoorinrichting en advies

Klaar voor jouw droominterieur?