Kantoorverbouwing

Bij Blendio helpen professionele (interieur) designers en kantoorarchitecten bij het ontwerp en de begeleiding van een kantoorverbouwing.

Neem contact op
projectbegeleiding bij kantoorverbouwing
kantoorverbouwing en interieur

Kantoorverbouwing voor organisaties

Het idee voor een kantoorverbouwing of kantoor renovatie is ontstaan, maar wat nu? Blendio realiseert een kantoorverbouwing of herinrichting voor elk wenselijk budget. Het creëren van een goed werkende bedrijfsruimte is namelijk een totaalconcept, waarin de ideeën, wensen en behoeften centraal staan. Blendio ondersteund organisatie vanaf het ontwerp tot aan de daadwerkelijke realisatie van de verbouwing.

Neem contact op

Een verbouwing voor de toekomst

Op dit moment is de functie van de kantooromgeving aan het veranderen. Een duurzame en gezonde kantoorinrichting is de toekomst. Denk aan het Habitoor concept, het kantoor als clubhuis concept, het thuiswerk concept of het hybride werken. Een verbouwing of kantoor renovatie, draagt bij aan een ergonomische en dynamische werkplek die helemaal past bij de tijd van nu en waar bedrijven, organisatie en mensen zich helemaal in thuis kunnen voelen. Hierdoor ontstaat er een effectieve werkomgeving, waarmee een organisatie in staat is om verder te groeien.

Neem contact op
kantoorverbouwing bij Blendio

Klaar voor jouw droominterieur?