Onze aanpak

Blendio is een All-in one interieurprojectconsultant voor het realiseren van droominterieurs. Bekijk hier onze aanpak.

1

Ontwerp en projectadvies

De interieur designers en architecten van Blendio werken jouw behoeften uit in een uniek ontwerp. Wij transformeren jouw idee van schets naar moodboards en 3D visualisatie. Hiermee brengen wij de gehele look & feel van een project in kaart. Bovendien ook mogelijk voorzien van lichtplan en vlekkenplan. Het resultaat hiervan is een duidelijk beeld van de mogelijkheden, waar we op verder kunnen borduren.

Meer over advies
2

Bouwbegeleiding en projectmanagement

Wanneer het projectadvies, het ontwerp en het plan uitgevoerd is, kunnen we aan de realisatie van jouw droominterieur beginnen. Op basis van jouw wensen, eisen en de beste tarieven coördineren onze projectleiders alle technische zaken en het inrichtingswerk. De projectbegeleiding van Blendio zorgt ervoor dat je van alle aspecten voorzien bent. Zo, kunnen wij ook de vergunningen voor eventuele bouw of verbouwprojecten regelen.

Meer over bouwbegeleiding
3

Van droom tot realisatie

Je hoeft maar een ding zelf te doen: je eigen werk. Onze projectadviseurs en projectleiders, ontwerpers en monteurs leveren je een woon- of werkomgeving die je daar prettig en inspirerend bij ondersteunt. Hierdoor heb je met Blendio alle expertises onder één dak!

Neem contact op

Laat je inspireren

Bij Blendio lichten we graag onze aanpak toe in een persoonlijk gesprek. Dit kan zowel in Scherpenzeel of bij jou op locatie. Kom met ons in contact door het contactformulier in te vullen of neem per telefoon of e-mail direct contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Blog

De verschillen tussen een interieurarchitect, ontwerper en een stylist

In de praktijk doen we ongeveer dezelfde werkzaamheden, toch hebben we allemaal een andere functie. In deze blog leggen we je graag de verschillen uit en wie je waar voor kan inschakelen! Interieurarchitect Een interieurarchitect heeft kennis van maatwerk en bouwkunde. De interieurarchitect kijkt niet alleen naar de uitstraling maar, ook op de functie van […]

Lees artikel

De hybride warmtepomp is vanaf 2026 een feit

In een van onze vorige blogs, een energiezuiniger huis kon je al het een en ander lezen over de hybride warmtepomp. In deze blog bereiden we je alvast voor op 2026. 2026 Het kabinet kondigde aan dat vanaf 2026 de hybride warmtepomp de norm zal worden om woningen te verwarmen. Dit betekent dat je dus […]

Lees artikel

Technologie bij je thuis

Hightech snufjes zijn steeds meer onderdeel in ons dagelijkse leven.
Wil je weten hoe je jouw huis technischer en gebruiksvriendelijker maakt? 
 Wij zochten het hier voor je uit, lees snel verder! De slimme thermostaat
De slimme thermostaat is er al een tijdje en maakt je leven een stuk simpeler. 
Buiten het feit dat je hem kan […]

Lees artikel

Klaar voor jouw droominterieur?