Blendio, makers van succesvolle interieurs

Over ons

Blendio is een All-in one interieurinrichter voor het realiseren van droominterieurs. Met vaste partners ontwerpen wij totaal interieurs en doen we de complete verbouwing en projectbegeleiding.

Neem contact op
Transformatie jaren 30 woning ede

"Blendio is de perfecte mix van vakspecialisten voor het realiseren van droomprojecten"

woningbouw interieurontwerp & advies
Transformatie leegstaand fabriek naar een luxe woning
Transformatie jaren 30 woning ede

Wij zijn bevlogen bouwers & designers

Blendio biedt goede en bekwame vakspecialisten met uiteenlopende mogelijkheden om jouw te helpen met je droomproject. Van advies en ontwerp tot oplevering kunnen onze interieur designers en architecten ondersteuning aanbieden. Vanuit ons kantoor in Scherpenzeel of bij jou op locatie kan Blendio jou altijd van het juiste interieuradvies en bouwbegeleiding voorzien.

Neem contact op
Klanten aan het woord

Wij ontzorgen onze klanten met een complete projectbegeleiding

Blendio helpt bedrijven en ondernemende particulieren met de bouwbegeleiding van zijn of haar interieurplan of bouwwensen. Hierbij luisteren we naar jouw specifieke wensen en sta jij tijdens het project centraal.

Altijd fijn en professioneel contact gehad met Blendio. Een super samenwerking!

robbert favicon
Robbert

Het contact met Blendio is snel en professioneel. Dit maakt zaken doen met Blendio een enorme pret!

robbert favicon
Bas

Al meerdere projecten met Blendio samengewerkt naar volle tevredenheid. Duidelijke afspraken em professionele begeleiding. Heel erg fijn!

Mike favicon
Mike
Samenwerkingen

Onze vaste partners

Blendio werkt met vaste partners samen. Dit zorgt ervoor dat we ieder project van de juiste uitstraling en tarieven kunnen voorzien. Hierdoor kunnen we het gehele project over en van kwalitatieve materialen en inrichting voorzien, zonder dat we voor verrassingen komen te staan. Communicatie, levertijden, prijzen en planning is essentieel. Met deze partners kunnen we ervan op aan dat ze doen wat ze zeggen en wat ze zeggen dat ook doen.

Neem contact op

Klaar voor jouw droominterieur?