Interieurrealisatie

Blendio zorgt met een complete interieurrealisatie dat het gemaakte interieurontwerp een leidraad blijft en uitvoerbaar is voor particulieren en organisaties.

Neem contact op
Transformatie leegstaand fabriek naar een luxe woning

Interieurrealisatie van ontwerp tot oplevering

Met een interieurrealisatie ondersteund Blendio particulieren en zakelijke opdrachtgevers in de realisatie van interieurprojecten. Onze interieur designers en architecten brengen ideeën en interieurconcepten tot werkelijkheid door middel van een uitgebreid interieuradvies en interieurplan. Door middel van een volledige projectbegeleiding wordt het totaalplan exact zo uitgevoerd. Je hebt alle expertises direct in huis!

Neem contact op

Complete realisatie van het interieur

Een succesvolle verbouwing, renovatie en inrichting vergt veel voorbereiding, een vakkundige uitvoering en een reële planning. Blendio is een specialist in het verbouwen en inrichten van woningbouw en bedrijfspanden. Van de sloopwerkzaamheden tot het realiseren van een geheel nieuw interieur, en alles daartussen. Door ons uitstekende netwerk van leveranciers en het werken met een vast aanspreekpunt, kun je met de realisatie van Blendio rekenen op een minimale belasting en een maximaal resultaat.

Neem contact op
Transformatie leegstaand fabriek naar een luxe woning

Klaar voor jouw droominterieur?